Vysielanie žiť z Amazonky, je to zázrak! Tarte zázraky z Amazon 6-dielne kolekcie, QVC.com jednodňový exkluzívny nadchádzajúci február 13, 2015

Vitajte v džungli, baby! Každý kúsok make-up v tomto 60 limitovanej edícii s limitovaným vydaním 6 kusov (sedem kusov vrátane make-upu) má ingrediečnú zložku Tarte.

Amazonian Clay, niekto?

REKLAMA

Súprava obsahuje fľašu MaracujA Miracle Foundation (k dispozícii v spravodlivom, ľahkom, svetelnom strednom, strednom, opálení alebo hlbokom), trubica lipsurgencie tekutého lipshine v bobule odtieň, trubica nadanej Amazonskej Clay Mascara, dve kefy, A Make-up taška a zjavná hviezda show, Amazonská paleta Amazonská paleta s koralovou práškom červenať a šesť cool-tónovaných práškových očných očných očných očiach.

REKLAMA

Červenať, lesklý a maskary sú pre mňa prekážkami. Všetci traja majú čerstvé, prirodzené, “oh, som len chillaxing na môj deň voľna!” make-upový pohľad.

Pokiaľ ide o očné tiene … Pre mňa si vyberiem trochu viac pigmentu, ale ak sa vám páči pomerne číre pigmenty a chladné farebné temps, nájdete tu.

Sada limitovanej edície vo výške 60 USD je qvc.com exkluzívne, k dispozícii len jeden deň, 13. februára 2015, takže si poznámku vo vašom hi mačiatskom denníku, ak máte záujem.

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply