Sobota Surfing, 31. marec, 2018

Prax pečené kurča a zemiaky od začiatku tohto týždňa!
Toto nie je moje raňajky, prisahám. Toto je prax pre-veľkonočné pečené kurča a zemiakové jedlo, ktoré som urobil predtým tento týždeň.

Som naozaj nervózny, keď musím variť niečo nové pre ľudí iných ako El Hub, karty a Connor, takže rád praktizujem jedlo raz alebo dvakrát.

REKLAMA

I Dunno … Je to len, že nie som prirodzene nadaný varením. Iste, môžem sledovať recept a urobiť OK, ale nechcem, aby ľudia nechali hladovať. Chcem, aby ste prišli a naplnili sa hlúpe. To je moja nová misia v živote, čo je dôvod, prečo robím veci, ako je praktizovanie tohto pečeného kuracieho kuracieho mäsa, ktoré si myslím, že som hovoril aj v poslednom týždni sobotu Surfing (áno, po 11 rokoch blogov, niekedy sa opakujem, haha).

Ukázalo sa, že naozaj dobre! Recept je Laura Vitale Laury v kuchyni. Jej recepty nie sú fussy, a sú chutné a ľahko sa sledujú. Ten mi trvalo 10 minút na pripravovanú noc predtým. V podstate hodíte marinádové prísady a kurča na misku, potom ho nalepte do chladničky cez noc, takže príchute sa môžu oženiť. Nasledujúci deň som zahrel rúru, nakrájala niektoré zemiaky a pridali tie do bezpečnej misky v peci s niektorým olivovým olejom, soľou a rozmarínom. To bolo ono. Tak ľahké! A tak chutné.

Takže to je to, čo máme za zajtra veľkonočnú noc, a myslím, že by som mohol tiež urobiť mrkvu? tortu.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tabs verí, že tento obrubník je tu predovšetkým pre jeho pohodlie.
Práve som dostal, že Ralph Lauren Lemon Print Tablecloth v homegood minulého týždňa, a ja som bol tak nadšený, že videl farby v miestnosti, ktoré som to dal na stôl, keď som sa dostal domov bez premýšľania o vrások alebo čokoľvek. Samozrejme, kartách je teraz posadnutý s tým … Myslím, že si myslí, že je tam, aby sa zakázané naposledy, ktoré berie na vrchol stola pohodlnejším.

* povzdych * mačky …

Iné ako Easter Prep, musím tiež hýbať TJs a Oh! – Zatiaľ čo som tam, budem musieť sledovať jeden z predajných spoločníkov, pretože som počul viničom, že slávny obchodník Joe’s Rose Oil Ultra zvlhčujúci krém na ruky, ktorý teraz dávam na moje ruky, Mimochodom, vracia sa za Deň matiek, takže dúfajme, že je to pravda.

FYI, ak žijete v Novato oblasti, radšej sa dostanete k obchodníkovi Joe na grante, než urobím, dievča, pretože budem čistiť, že police! Nemám žiadnu hanbu. Budem chodiť na displej so svojím vozíkom a zametať sa do neho s rukou v jednom páde. Myslíš, že hrám, ale som úplne nie!

Dobre, to je môj plán, a ja som k nej stickin ‘. Predtým, než idem, ako sa o ďalšiu kávu a nejaké svetlo čítanie?

Niekoľko vecí, ktoré som sa nedávno dozvedel a teraz nebude schopný odvolať navždy. 1) že jesť placenta pre lepšiu pokožku je naozaj vec (povedzte čo?), Ale že 2) aplikovanie na vašu pokožku topicky nie je vec … zatiaľ. 3) že najčastejšie zdroje placenty používané pri výrobkoch na starostlivosť o pleť sú z oviec a ošípaných. 4) A že v súčasnosti môžete nájsť túto trendu v kórejskej a japonskej starostlivosti o pleť.

Hovoriť o starostlivosti o pleť, Lifehacker nedávno uverejnil túto podrobnú sprievodcu starostlivosti o pleť na báze vedy, a zdá sa, že dospeje k záveru, že čistenie, zvlhčovanie a opaľovací krém sú pravdepodobne všetko, čo potrebujete.

Je tu aj zoznam aktívnych zložiek, ktoré podľa blogu, pravdepodobne niečo robia, a bol som rád, že som tam videl nejaké veci tam, že moja koža sa páči, ako sa kyselina salicylová (BHA) a benzoylperoxid.

Už teraz trávim toľko času na mojom telefóne, a teraz, že kozmetické aplikácie sú fúkané, nevyzerá to, že sa čoskoro rozpadám s mojím iPhone. Existujú aplikácie, ktoré vám pomôžu objaviť rôzne koktaily starostlivosti o pleť, aby sa zaoberali špecifickými problémami (ako akné, vrásky, čo máte), ktoré liečba masky sú najvhodnejšie pre váš typ pokožky, a dokonca aj orálne aplikácie na starostlivosť, ktoré vám pomôžu zistiť, že najlepší spôsob Ak chcete získať jasnejšie úsmev a zdravšie gumy (Ummm … chcú!).

“Prírodná” kategória krásy rastie ako oplodnený philodendron. Zaujímalo by ma, čo to naozaj znamená, keď je riadok označený “prírodný” “zelený,” alebo “organický”, pretože neexistujú žiadne právne usmernenia, ktoré definujú, čo skutočne robí výrobok [vložiť nárok na prirodzený zvuk tu]? Robím celú dobu. Allure nedávno vypočuť päť vodcov v priestore, vrátane Josie Marana, Tata Harper a Tiffany Masterson (zakladateľ opitného slona), o čom to znamená byť zelená.

Ak chcete citovať Veľkú Diana Ross, ktorá sa práve otočila o 74 rokov, “Trvá dlho, kým sa dostanem do divu. Musíš na tom pracovať. ” Tu je 18 z najdôležitejšej krásy vyzerá z jej kariéry.

Didya vie, že by si to mohol urobiť? When you buy NYX makeup online, you can get it engraved (!).

So this means I can get “Tabs rocks!” on all my eyeshadow palettes. COOL!

Three dewy skin-loving makeup artists (including one of my faves, Katie Jane Hughes)Dajte ich špičkové tipy na dosiahnutie pokožky, ktorá sa leskne bez spúšťania na územie maziva.

Myseľ Fúka! Môžete čistiť svoj krásu a vaše ďalšie make-up špongie, ktoré ich držať v mikrovlnnej rúre s nejakým mydlom a vodou.

(Neháňajte sa.)

11 vecí, ktoré make-up predajca želá, aby ste vedeli

Niekoľko povrchových histórie (haha) za pôvodom ceruzky.

Máte schopnosť zlepšiť svoju duševnú silu. Tu je ako.

Jedol som to na raňajky niekoľkokrát tento týždeň a naozaj sa to páčilo. Je to jednoduché prípravné, drží ma plné a je tiež chutné. Navrhujem Steviu pre javorový sirup alebo med, pridajte nepríjemné množstvo škorice pre chuť a na vrchole s hrsť čučoriedok.

Udržujte prsty, prekrížené, ok? Pretože potrebujem viac z toho, že ružový olej ruky v mojom živote, a tak si, lol!

REKLAMA

Majte skvelý víkend a nádherný? Veľká noc. Dúfam, že čoskoro s vami porozprávam.

Ste priateľský susedstvo krása,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply