Sobota Surfing, 22. december 2018

Takže môžete veriť, že ste videli Ott Community Christmas Light Screens predtým, ako aj pravdepodobne máte … ale dovoľte mi povedať, že ste zažili mamu Všetky vianočné obrazovky hore, až kým sa niekto nechajú do svojho domu, ktorý je pokrytý z podlahy do stropu (doslova) s vianočnými dekoráciami.

Rombeiro Vianočný dom v Novato je trochu známy okolo týchto častí, rovnako ako to môže byť ešte oveľa viac známe, pretože budú na ABC je vynikajúci vianočný bojový boj show, keď je to vzduch v roku 2019.

REKLAMA

Sú to regionálna domácnosť v meste, ktorá sa uvádzala na fantázie vianočné svetlo, ako aj hudobné výstavy v ich prednom trávniku za posledných 27 rokov, tu však kicker: Show pokračuje vo vnútri skutočného domu! YUP, chodíte vo vnútri, rovnako ako výlet každá izba, ktorá je ozdobená inou vianočnou scénou.

Je to ako ľahká obrazovka Vegas na stupnici Spoločenstva (Word na ulici je, že ich elektrické náklady na výdavky $ 4000 každý december). Je skúsenosť over-the-top? Oh, úplne, ale verím, že je to Kitschy, nádherné, rovnako ako zábavné. To je určite domácnosť, ktorá má rád Vianoce.

Moja preferovaná časť cesty bola anjelová miestnosť. Takže nádherné, rovnako ako pokojné …

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Ľudia z okolitých oblastí zálivu s domom Rombeiro je všetkými prázdninovými sezónmi, teší sa na dovolenkové obrazovky, ako aj veľké fandiť. Na konci turné, uspokojíte Rombeiros, ktorí sú rovnako dobré, ako je to možné. Zavesia v kuchyni, rovnako ako hovoria s každým, ktorí chodia. Dokonca budú prítomní pre fotografie s vami, ak chcete. Všetci mladí ľudia na ceste majú tiež cukrovú trstinu.

Nemôžem uveriť, že som tu žil prakticky 10 rokov, ako aj v tomto roku len objavil. Tam je hovor, že to môže byť v minulom roku, Rombeiros to robia, takže ak ste kdekoľvek blízko Novana, skontrolujte to.

Je to úplne zdarma navštíviť, ale tam je dar na prednej strane, ak sa cítite naklonený. Domov je na 34 Devonshire disk v Novato, rovnako ako sú otvorené vo večerných hodinách od 6 do 10. januára.

Na tejto poznámke, poďme na tento týždeň crackin ‘.

Chápete, že budem vždy #teamcindy, keď sa týka “90. supermodels, avšak nemám nič, ale nie pre novú Kampaň NARS, ktorého hľadali renomovaný Naomi Campbell.

Tu je presne, ako sa dostať Jason Momoa vlasy, rovnako ako fúzy z Aquamanov. Realita je povedané, v tomto krátkom článku som nekontroloval squat, rovnako ako len pozrel na obrázky.

Peer do trikového života žijúcich ulíc z celého sveta.

RIP, Oribe Canales.

South Korea je kúzlo trhu patrí medzi najvyššie 10 na svete, čo je dôvod, prečo sa obrovské značky Charm stohujú do regiónu najlepšie.

Zoznámte sa s 16-ročným Nilanshi Patel Gujarat Indie, inak chápe ako držiteľ Guinness Svetový rekordný pre najdlhšie vlasy na teenager.

Všetko o zvýšení micelárnej vody, ako aj presne to, ako to skončilo, že je internetovým svätým grálom lenivým starostlivosti o pleť.

Ako pH naozaj ovplyvňuje pokožku? Tu je lepší vzhľad.

Hovorí, ak je koža, tu je váš celkový sprievodca pre domáce nástroje na starostlivosť o pleť.

Ah, vek stará otázka: presne ako nové značky parfumov presvedčia spotrebiteľov, aby klikli na tlačidlo “Kúpiť” bez pomerne, čo vôňa vôle vôľa? Zdá sa, že Phlur, nová značka Niche, robí niečo najlepšie, čo ponúkli klientom 90 000 fliaš predtým, ako klienti dokonca cítili vôňu.

Falošné hodnotenia na Sephora? Skontrolovať. Makeup Lines Photoshopping Ruby s vzorkovníkmi, aby sa ich objavili tmavšie? ÁNO. Nie je to všetko, čo bolo v roku 2018 krásne v šarm, rovnako ako to bolo mimoriadne šialený rok pre make-up účty sociálnych sietí, značiek, ako aj Značkové zakladatelia sa správajú zle.

Newsflash: Nikto si želá zápach ako Britney Spears už, pretože Celeb vôľa sa ubúdajú v popularite.

Najvyššia príručka pre športové podprsenky pre obrovské prsia.

V situácii ste sa zaujímali, to je presne to, ako sa viking mačky líšili od dnešných súčasných mačiatok.

Bol som narazil túto melódiu v autách a kamióne druhý deň, keď Connor kričal “Žiadny tanec v autách a kamióne Mommy!” Áno, bolo to veselé.

V situácii, ktorú si vyžaduje, aby ste si tento víkend počúval niektoré odvíjajúce pozadie vianočnej hudby.

Čo sa vyskytne, keď kráľovná zomrie

To bolo tak dobré.

Som na povrchu posledný z darčekových balení, rovnako ako ja alebo nemusím robiť nejaké oveľa viac cookies pre mojich susedov.

REKLAMA

Čo ste tento víkend?

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply