Becca après Ski Glow Collection Eye Svetlá kombinácia pre Dovolenku 2017

Becca après Ski Glow Deal s kombináciou na mojich tváre, rovnako ako NARS Vibeke Ripstick
Ak by ste sa verili o používaní riešenia s produktom na vašich očiach, vy ste vymkne (zrejme, to ma nevysvieže, ha!), Nebojte sa. Nový $ 45 BECCA Après Ski Glow Collection Eye Svetlá kombinácia je oficiálne očný produkt … Aj keď “tiene” v ňom majú takmer presne rovnaký vzorec ako skutočný becca trblietavý kože perfektorové prášky.

(Bočná poznámka: Som jediný, kto už využíva becca trblietavý pokožky zdokonaľujúce prášky, rovnako ako bronzers ako očné tiene? Len zvedavý …)

REKLAMA

Poďme hovoriť o hnedom tieni, baby!
Toto je úžasná paleta. Má sedem neutrálnych odtieňov – dve z nich nové (najodohodnej mastery hnedé opekané marshmallow, ako aj horúce kakao), ako aj päť z nich na základe existujúcich zvýrazňovačov v dlhodobej línii BECKA.

Všetci sa cítia rovnako ako mäkké, ako aj maslérstvo, rovnako ako zmes rovnako ľahko, ako plnohodnotné, oficiálne zvýrazňovače.

Páči sa mi využívať hnedé (veľké prekvapenie) ako farby Quickie Crease, pretože nie sú extrémne pigmentované, takže môžete takmer okamžite definovať svoje oči tým, že si swhing niekoľko swips na vašich viečkach.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Zlatý hnedý toastovaný marshmallow je vo všeobecnosti húpací môj svet ideálny. Vyzerá to trochu ako Mac Soba pre mňa, ale ako, amplifikované zlaté perly. Rovnako ako červenkasté hnedé horúce kakao sa javí ako saténová verzia Mac švajčiarska čokoláda. Je to červená, ale nie je to tak dobre červená, ak rozumiete tomu, čo tým myslím.

Jediný obrovský úlovok s touto paletou, ako aj to je typ obrovského úlovku, je to veľa odtieňov – zapaľovanejšie, najmä – všetko (s výnimkou topaz) vyzerať dosť veľa presne na mojom NC 42 Skin, takže ak ste môj odtieň alebo tmavší … Je to trochu opakujúce.

Len som povedal.

Verím, že je to veľká paleta. Tiene sú všeobecne spoľahlivé, avšak za 45 dolárov, je to najpravdepodobnejšie najlepšie ako štartovacia kombinácia pre niekoho nového do linky.

REKLAMA

Na mysli, že vás nič nezastavuje od využívania týchto tieňov na lícach … takže je to tak. Je to ako keby ste sa dostali dvaja.

Z vrcholu: Moonstone, Opal, Topaz, Toastované Marshmallow, Hot Kakao, Zvýšené Quartz, Pearl
Nosiť topaz na mojich viečkach, opekané marshmallow v mojom ohnisku, rovnako ako horúce kakao na mojom linke Lash.
I zápas sneh …
Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Published by bzwqs

Leave a Reply