IT Cosmetics Universal Constouring Palette pre tvár, rovnako ako telo: Vy srcujte, vy srdečne, môžeme všetci vyrezať s IT kozmetiky

Často najlepšie dni odvolania sú tie, kde sa naozaj neskúšate vôbec. Dnes som chcel hrať s novou IT Cosmetics Universal Constouring palety pre tvár, rovnako ako telo ($ 40), však nechcel stráviť oveľa viac ako 30 sekúnd na každom oku. Robím sa tiež, že sa rozhodol, že moje vnútorné kamienky Flintstone. Dni, ako sú tieto sú vyrobené pre tučné pery. Nazýva sa vychýlenie!

Každopádne, zatiaľ čo IT kozmetika vytvorila pomerne očarujúcu paletu, nájdem reklamu reklamy v reklame druh vzniku. Zmienka o plastickej chirurgii, ako aj plnivá stanovuje nesprávny tón pre mňa, rovnako ako ma robí pocit, že cieľ s koncou musí byť skutočne zmeniť vaše funkcie namiesto ich zlepšenia. Samozrejme, že existujú časy, keď je cieľom modifikácie tváre vlastnosti, ale myslím si, že pre váš typický kozmetický spotrebiteľ (nie make-up umelec), to nie je o tom.

REKLAMA

Z IT kozmetiky:

“Vyvinutý s plastovými chirurgmi, poprednými odborníkmi v tvarovaní, ako aj estetika, každý práškový odtieň je formulovaný s vlastnou technológiou Best Lighting ™ na simuláciu skutočného kontúrovania tváre, ako aj napájanie spoľahlivého striedavého na plnivá. Zatiaľ čo štyri obrysy odtiene sa vo svetle, rovnako ako znížiť oblasti, na ktoré ich aplikujete, dva zvýrazňovače zlepšujú funkcie, ktoré chcete vytiahnuť dopredu, vytváraním vzhľadu oveľa viac hlasitosti. Bez mastenca, rovnako ako najlepšie pre všetky typy pleti, ako aj tóny pleti, tieto odtiene sú naplnené anti-starnutím kolagénu, hodvábne, rovnako ako peptidy, aby sa bez námahy, ako aj poskytovali hladkú, prirodzenú ochranu, ktorá trvá celý deň ”

Nechcem, aby som si myslel, že je niečo v poriadku s mojou tvárou. Musím sa pozrieť na tento hrnček každý deň! Make-up je hromada zábavy, rovnako ako ma robí šťastným, avšak naozaj sa snažím nosiť len to, aby som sa odhalil, nie skryl moje neistoty. Tiež som si celkom istý, že najlepšia technológia osvetlenia ™ je, ako Matte vs. Shimmer Powders.

Je to kozmetika univerzálna koncová paleta pre tvár, rovnako ako telo (40 dolárov)
Okrem mojich filozofických sťažností s touto paletou je vzorec mäkký, pigmentovaný, rovnako ako SOO jednoduché na zmes. Používam ho s touto obrysom a zvýrazňovacím štetcom (34,50 dolárov a tiež z IT kozmetiky), rovnako ako to robí skoro všetku prácu pre mňa. Tam je nejaký prach, ktorý sa začne pri nakladaní štetcom, ako aj balenie je strieborná lepenka. Dostane sa chaotický; Mám kontúr prášok v zvýrazňovači panvíc oveľa viac ako raz.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

TOP: SOFT CONTUR, LIGHT CONTUR, MATTE Zvýrazniť Dno: stredný obrys, hlboký obrys, zvýraznenie brilancie

Celkovo sa táto paleta beží príliš teplá pre môj tón pokožky, ale môžem vytiahnuť z viditeľných odtieňov, ako aj mäkký obrys. Často sa ponorím do hlbokého odtieňa obrysu pre jeden ďalší kop dimenzie, avšak dva stredné odtiene sú príliš oranžové, aby pre mňa urobili všetko, čo ma vyzerá ako OOMPA LOOMPA.

Dve zvýraznené odtiene fungujú dobre na mňa, aj keď matný odtieň je naozaj len môj pleť tón, rovnako ako fantastické pre po celej mojej tvári. Zvýraznenie brilancie má nejaký ťažký záblesk bez toho, aby bol zjavný lesk, rovnako ako vydáva mokrý vzhľad, najmä ak si spritz tvoju kefu s nejakou opravou +.

Pre moje oči som šiel s hlbokým odtieňom obrysu (stredný odtieň, spodný riadok), rovnako ako len zabalené, rovnako ako to, ako to zmiešalo s obrovskou namáhanou kefou. Bol som naozaj do rozmazania jediného tieňa po celej veku, ako aj volať ho denne. Som trochu lenivý, rovnako ako je to trochu elegantné. Hlboký odtieň pracoval naozaj dobre ako očné tiene! Days later, I’m still wearing this look, as well as even adding the lighter shades to the crease. I will say — if you’re using these as shadows, use a primer first. I didn’t, as well as I think my ideal eye looks a little creased towards the inner corner.

There are a couple other things on my face that I need to tell you about.

Jeffree star Velour liquid Lipstick in Unicorn Blood ($18)
I bought Unicorn Blood a couple weeks back as well as haven’t taken it off since. whatever you’ve heard about Jeffree Star’s Velour liquid Lipstick formula is true. To je fantastické. It is a true liquid lipstick — the consistency is very thin as well as opaque. You absolutely need to provide it a great shake before use (as with a lot of liquid cosmetics) just to get the ingredients balanced; otherwise, it can go on a bit uneven.

I generally lean apathetic towards product scents as well as put up with some I’m not crazy about since the formula is great otherwise. I try to steer away from the vanilla cupcake/buttercream frosting scent that is so prevalent on the market, which brought me here. Jeffree Star’s newer shades, as well as some of his cult status shades, are root beer scented and…I don’t hate it. It iNÁPOJE MOŽNOSTI (Som v poriadku s vôňou farby. Dokonca aj na mojich perách.), Avšak jeho osviežujúci. Dokonca vonia druhý uhlie. Nie som si ani si istý, čo som naznačoval, že však vonia, rovnako ako koreňové pivo ideálne predtým, ako si vezmete SIP.

Unicorn Blood je vaša tradičná hlboká červená. Ešte som ho nosil, rovnako ako sa nepýta, čo mám na sebe aspoň päťkrát. Môžete dostať svoje labky na ňom raz každý modrý mesiac na webovej stránke Jeffree Star. Stojí to za to.

Mac Cosmetics v extrémnom dimenzii vodotesná Mascara ($ 22)

REKLAMA

Mac práve vydal vodotesnú verziu svojho v extrémnej dimenzii Mascara, rovnako ako som o tom, rovnako ako nielen, pretože sa zhoduje s odtieňom Teal, že politiky môj život. Je to všetko okolo celkom uspokojivé; Predpokladá sa, zosilňuje hlasitosť, rovnako ako drží curl. To nie je rozmazanie, vločka, alebo vás plačí čierne slzy.

Jediná donáška pre mňa prichádza s aplikátorom. Páči sa mi zaokrúhlený nápad pre nižšie riasy, vonkajšie, ako aj vnútorné rohy, pričom by ste pridávali oveľa viac produktu do koreňa, ako aj oddelenie určitej skupiny rias naraz. Nepáči sa mi, že je to silikón. Aj keď ho aplikuje, ak sa aplikátor dotkne koreň mojich rias len tak, to absolútne šialene moje oči von, rovnako ako potom mám slzy oči po zvyšok dňa, rovnako ako často maskara kdekoľvek od uzavretia očí pred tým, než to môže suché. #Allergyason

Ale je to vodotesné, takže aspoň to zostane počas mojich neohrabaných epizód!

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply