Cítiť dobré make-up

Dobré ráno, priateľa. Ak sa teraz snažíte najlepšie, som s tebou najlepšie.

Tento týždeň sa tento týždeň nestanilo nič, čo sa stalo (zaklopuje drevo), ale záznam nového sveta nákupu sa potopí, a to sa prejavuje v akomkoľvek súčasnej tesnosti v mojom tele.

REKLAMA

Ako mnohí ľudia na celom svete najlepšie, cítim váhu neistoty, a je to ťažké. ?

Stále prehrávanie pamäti niečoho, čo som urobil s Connor pred mesiacom … WOW, to bolo len pred mesiacom! Chodili sme po uličkách na obchodníkovi Joe’s Singing David Bowie, zatiaľ čo hľadanie jojo plneného koňa (zábavná vec, ktorú robia pre deti) a dotýkajú sa všetkého v dohľade bez starostlivosti na svete.

Tam bolo toľko cestovín. A Rice! A múka! Zmrazen potravinársky úsek bol slávne prasknutie na Zdá sa, že sa zdá, že sa zdá s vreciami zmrazených brokolice a hrami. Nič nebolo na sklade!

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Connor našiel jojo plnený kôň ten deň a chodili sme rovno do jedného z predajných spolupracovníkov (sotva dve nohy). Blahoželal nám a podal Connor jej odmenu – Red Lollipop – ktorú rýchlo otvorila a rýchlo pohltila bez druhej myšlienky.

Toto bolo späť, keď Connor ešte mal školu, aby išiel a bol povolený fyzicky dotknúť jej priateľov. Tiež som mal pekáreň … Život bol sladší, než som si uvedomil v tom čase.

Očakáva sa, že dnešné make-up bude inšpirovaný pastelovou veľkonočnou vajciami, ale pre život ma … Len som sa nemohol dostať do neho. Snažil som sa niekoľkokrát, potiahol a hral s fialpinami, ružovými a blues, ale nemohol som to fungovať.

Sooooo, namiesto Bultozeing Moja cesta cez to (čo je to, čo by pred-pandémia Karen urobil), zastavil som sa, vzal niekoľko hlbokých dychov a urobil to, čo som vedel, že by som sa cítil dobre.

Bronzové oči a neutrálne pery sú make-up ekvivalent komfortného jedla pre mňa, takže von prišiel bronzové veľké zbrane! – Tom Ford Spice Eyeshadow (najlepší krém bronz), Charlotte Tilbury Foundation a Mac rúž a červenať, samozrejme.

Viem, viem … Ako početné variácie na bronzových viečkach a neutrálnych perách môže jedna dievča, ktorá môže nosiť?! (Zdá sa, že je to veľa!)

Ale naozaj som naozaj potreboval * Toto dnes. Potreboval som sa cítiť normálne, aj keď všetci poznáme život nie je nič blízko normálne a pravdepodobne nebude čoskoro časom.

Môj Cítite dobré produkty make-upu

Make-up nosený v tomto vzhľade

Base: Charlotte Tilbury Magic Cream, Charlotte Tilbury Flawless Filter v Tan, Estee Lauder Double Wear Instant Fix Concealer v Stredne hlboké teplé, Mac mineralizérstvo Skinfinish Natural v Stredne zlaté

Oči: Tom Ford Spice, Mac Coffee Cencil, Laura Mercier Caviar Mascara (tak dobrý), Nudestix Brow Ceruzka, Mac Brown Set Clear

Licay: ChanceCaille Radiance Gel Bronzer, Mac Pro Face Palette Bright červenať

Pery: Mac Cosmo Lipstick

Visíte tam, ok? posielanie teplého virtuálneho objatia. ?

REKLAMA

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

P.S. TGIF!

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply