Nedeľa s kartami Mačka, make-up a odvolanie Blog Mascot, Zv. 386

Vážený denník,

Nový prenájom začína čoskoro, a robil som svoju úroveň, aby som sa dostal do kancelárie pripravený.

REKLAMA

Vysoko odporúčaný mojím hlavným asistentom, takže som veľmi vzrušený. Z toho, čo rozumiem, je to dobrá dievčina, takže som si to vzal na seba, aby som ju formoval do môjho obrazu javového mačiek. Ona bude obaja moja múza aj moje protégé, pretože cítim zodpovednosť, aby som zdieľal svoju šírku skúseností s modelovaním Kitty so svetom.

Chcem byť pre ňu dobrý mentor, pretože som nikdy nemal jeden sám (iný ako Tim Gunn), a poznáte ma; Páči sa mi vyniknúť vo všetkom.

Samozrejme, bude sa musieť naučiť chodiacu dráhu, pretože je to taká základná zručnosť. Veľa nových modelov nesprávne predpokladať, že chôdza s divokým purr-póza prichádza prirodzene, ale skutočne trvá veľa praxe, aby správne pretrepli drážku thang.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tiež, v kúpe, aby nakoniec spustila svoju vlastnú módu a modelovaciu impériu, bude potrebovať vedieť, ako delegovať, pretože žiadna mačka je ostrov. Trvá tím. Za každým úspešným Kitty Supermodel je armáda kožušiny, make-up umelcov, osobných kuchári, osobných školiteľov, odborníkov na výživu a masér. Nová dievčina musí vedieť, ako pokrývať objednávky, aby všetci pracovali pri efektívnosti výšky.

Ona tiež musí vedieť, ako položiť packdown na wannabe divas, čo je zručnosť, ktorú som sa naučil pracovať s Naomi.

A potom, samozrejme, je tu základná údržba kožušiny, pretože veci sa dejú na ceste, a často nemáte prístup k svojim osobným stylistom. Úspešný model Kitty musí vedieť, ako sa postarať o svoju vlastnú kožušinu v štipke, takže musí poznať základné starostlivosť, hodnotu rybieho oleja pre kožušinové životy a kožušinové techniky.

Aby bolo možné držať krok s požiadavkami rýchleho životného štýlu, musí byť v top-top stave. Dlhé hodiny, Jet Lag a After-Parites prichádzajú s územím, takže mačka NAPS sú dôležité. Bude tiež potrebovať značné vzdelávanie a skúsenosti s parasailingom, zjazdovým lyžovaním, surfovaním, wakeboardingom, bungee jumping a zips-podšívka, pretože často to je to, čo si vyžaduje získanie oceneného výstrelu.

REKLAMA

Dúfam, že je tak dychtivá, keď sa ukážem a dovoľujem mi to formovať ju do môjho ohromujúci obraz. Ok, denník, veľa šťastia!

Láskavo,

Záložky

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply