Kolekcia AVEDA Indian Sunset Collection: Tieto sunset odtiene idú dobre

ok, akonáhle som videl túto kolekciu, vedel som, že by to bolo ideálne pre môj PAL PEARL. Ona a ja som išiel do umeleckej školy spolu a majú dlho, pretože miloval spoluprácu.

V podstate len urobíme obrázky a navzájom sa zatlačte z našich komfortných zón. Má pozoruhodný štýl a jej make-up je zvyčajne len maskara a rúž (ak vôbec vôbec). Limitovaná edícia Aveda Indian Sunset Collection je ideálny pre holky ako jej, kto zvyčajne nosí odvážnejší make-up, ale stále chcú vyskúšať nejakú farbu.

REKLAMA

Aveda nourish-mint čistej minerálnej farbe pery v čírej klinčekov $ 17, výživný-mäty vložka na pery na jar Rose 17 dolárov, okvetné firmy Single Farba očí v púšti íl, broskyňový nektár, lilac žiara a ametyst svitania $ 15, okvetné essenina Marhuľa šepot 24 dolárov, okvetné essencia očí definujúci v fialskom kvete a morských papierov $ 17
Zbierka obsahuje 11 nových odtieňov pre oči a pery, vrátane štyroch tieňov – dve fialové a dve oranžové odtiene. Moje obľúbené sú ametyst svitania (fialový satén) a púštny íl (matná, zemitá oranžová), ktoré sú odtiene, ktoré som používal na perlovom veku a vonkajšom rohu.

Na Pearlovej pleti tón, zemité odtiene vyzerajú naozaj prirodzené a úplne zlepšiť slnečnicové-babe vibe, ktorá sa vždy dostala.

Furpy vibrujú tak láskyplne s teplými odtieňmi. V jej vnútornom rohu som dal broskyňový nektár v jej vnútornom rohu.

Táto kolekcia je ideálna pre gals, ako je perla, pretože tiene pre vás robia prácu. Zavolám tiene, ako sú tieto Slap-and-go, a Sunset odtiene jednoducho idú tak dobre.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tam sú tiež dva očné viečka v rozsahu – fialový kvet a morské papiere – a oba odtiene sú nádherné. Použil som fialové, aby som pridal trochu extra Oomph na perlovú linku.

REKLAMA

Klenotové tóny, ako sú tieto Pretože Pearl nie je zvyčajne nosiť make-up, fialová vyzerá mäkšie ako čierne a urobil oveľa viac pre farebný príbeh oveľa viac ako hnedá.

Liner na pery je všestranný odtieň, ktorý by pracoval v mnohých rôznych nahých rúž, ale vybrali sme len vložku. Je to nahý, ktorý je stále ideálny pre moju facko-a-pomlčku dámy, ale stále dopĺňa tiene. Teplo vložky párov so zemitými tónmi na očiach, a nádych ružovej hier do mäkkých fialových tónov rovnako, vytvára kohézny vzhľad, ktorý nie je monotónny.

Celkovo si myslím, že je to veľkolepá kolekcia pre sezónu.

Published by bzwqs

Leave a Reply