Ako nosím nahý rúž (spolupráca s Annou)

zhora, v smere hodinových ručičiek: mokré n divoké zamat matná farba pery v hickory údené (3,49 dolárov), Colourpop Lippie Stix v Lumiere ($ 5), a Maybelline Vivid matte tekutiny Lipstick v nahej vzrušení ($ 6.99)
Keď som prvýkrát začal nosiť rúž, bol som blázon na červený pery, najmä matné červené pery, a ja stále som. Keby som musel nosiť tú istú farbu pery pre zvyšok môjho života, pravdepodobne by to bolo niečo červené.

Ale moje chute sa v priebehu rokov rástli, aby zahrnuli mnoho ďalších farieb vrátane nudí. Zmena tempa je niekedy pekná a niektoré nudes sú príliš dobré prejsť.

REKLAMA

Mám tendenciu ísť na odvážnejšie nudes, ako je ružové nudes, alebo nahý s hnedastými červenými podtómi.

Ak chcete ísť spolu s obľúbenými nahými lipies, sú tu tri z mojich obľúbených nudov, ktoré som nosil na pravidelnom (keď nebudem pre môj podpis červený).

Prvým z nich je jedným z talybelínových živých matcov a Adia urobila pozoruhodnú revíziu týchto troch, zatiaľ čo nebudem tráviť príliš veľa času na konkrétne. Poviem, že je to jeden z mojich obľúbených každodenných tekutých rúžov ​​z niekoľkých dôvodov. Farba trvá, nie je to príliš sušenie, a je to naozaj univerzálne lichotivý tieň.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Maybelline Vivid Matte tekutý rúž v nahé vzrušenie
To sa dá ľahko nosiť s trochou maskary pre denný pohľad alebo niečo ako dymové oko na noc.

Moja druhá obľúbená nahá je moja go-to ružová, keď sa cítim ako nosiť niečo iné ako červené, ale nechcem nosiť nič mimoriadne svetlé. Je to Colourpop Lippie Stix v Lumiere, prašnej mauve.

Kolourpop Lippie Stix v Lumiere

Na svojich webových stránkach Colourpop hovorí, že to nie je nahý, ale mám pocit, že je to na ružovom konci nahého spektra … Je to určite nie Bubblegum; to je isté.

Vzal som sa na nosenie pre veci, ako sa stretnúť s priateľmi na obed alebo sa dostanete k káve sám (tiež, vonia pozoruhodné – ako bavlnené cukrovinky!).

Môj tretí obľúbený nahý je jedným z mojich novších nákupov. Všimli ste si, že takmer každá značka vychádza s vlastnou verziou “Velvet Matte” pery ceruzkou? No, aj drogérie značky sa do neho tiež dostali. Mokré n divoké hickory fajčené a chytil moju pozornosť jedného dňa.

Mokré n divoké hickory údené
Pripomína mi niečo, čo by Dana Scullyová mohla nosiť … Nemôžem povedať, či sú podtóny viac ružové alebo viac koralové, ale určite som videl viac hnedého tónu v šachte na ruke.

Či tak alebo onak, keď schováva matte, dostanem zábavu ’90s atmosféra, ktorá ma chce chcieť ísť takto.

REKLAMA

Tu sú všetky tri odtiene formulované spolu:

T – B: Maybelline Vivid Mattes v nahé vzrušenie, Colourpop Lippie Stix v Lumiere, a mokré n divoké zamat matte lip crayon v hickory údené
Všetky tri z týchto rúž má len dosť pigment pre mňa bez toho, aby som sa cítila, že som úplne pripojený k svojmu make-upu, pozrite sa na deň.

Tam máte – moje tri obľúbené nyes a ako ich nosím! Máte niektorý z týchto odtieňov? Aké sú vaše obľúbené nahé lipies?

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply