Dva dôvody, prečo sa pokúsiť nosiť biele očné linky pozdĺž vašej vodorychu

, musíš sa pokúsiť vyskúšať biele očné linky na vodovodných linkách!
Keď som začal nosiť biele očné linky pozdĺž mojej vodorychu pred niekoľkými rokmi, každý čas by som to urobil, že by som to spieval tú pieseň z Aladin …

“Celý nový WORRRRRRRD!”

REKLAMA

Každý. Slobodný. Čas.

Pretože sa to cítila!

Bol to jeden z tých malých make-up veci, ktoré si otočili môj svet, a tu sú pár dôvodov, prečo:

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

1. Vaše oči budú vyzerať väčšie a jasnejšie

Urobiť moje oči vyzerajú tak veľké a jasne, ako je to možné, sú medzi mojím make-up modus operandi, a nosiť bielu vložku pozdĺž čiary pomáha. Od niekoľkých metrov ďaleko, vložka vyzerá trochu ako predĺženie sklery (bielky očí), čo robí vaše oči vyzerajú väčšie.

Tiež, ak sa stane, že máte veľmi červenú alebo tmavú čiaru linky (ja, keď som spánok zbavený), biela vložka skrýva červenú, potenciálne skrytie vaše vyčerpanie …

2. Vaša čierna vložka bude vyzerať ostrejší a oveľa presnejší

Keď spárovate bielu vložku pozdĺž čiary s čiernou mačkou, kontrast robí vašu čiernu vložku, ktorá vyzerá ostrejší, chrumkavý a oveľa presnejší.

* BONUS * Niekoľko produktov Recs

Swattches of Estee Edit Edsued, Mac Fascining a MAKE UP EVER M-16
Veľa značiek má biele očné viečka. Niektorí sú oveľa viac nepriehľadné ako iné, smoolrier a dlhšie nosenie, ale ten, ktorý milujem najviac, je edigiest kohl Shadowsticks v ľadovec Esthee Edit ($ 22). Myslím, že je to najlepšie all-okolo bielej ceruzky, pretože je to krémová, pohodlná, nepriehľadná a pomerne dlhotrvajú.

Tiež mám rád Mac fascinujúce oko Kohl ($ 17), ktorý je tiež veľmi nepriehľadný, krémový a pohodlný, ale netrvá to tak dlho ako ľadovo.

Ak je doba nosenia je hlavnou vecou, ​​ktorú chcete, najdlhšia trvanie, ktoré som kedy našiel, je make-up na Aqua XL v M-16 (ktorý som našiel pomocou Spluge-Woody $ 250 Umelecká ceruzka Dovolenka).

OH-SOPLOSTI TÝKAJÚCE ROZHODNUTIA AKTUÁLNEHO AKTUÁLNEHO PRIESTORU ($ 250 pre 20 plnohodnotných vložiek, ktoré sú k dispozícii na webovej stránke MUFE a na make-up pre vôbec Boutiques)
M-16 trvá niekoľko vrstiev, aby dosiahol úplnú opacitu, ale vydrží všetok freaking deň. Je to dotykový suchší ako ľadový a fascinujúci (prekvapujúci vzhľadom na to, že je to dlhotrvajúca vodotesná ceruzka), ale nenájdem to nepohodlné.

Urban Decay tiež robí jeden s názvom Yeyo ($ 20), ale Eh … to nie je jeden z mojich obľúbených. Musím nosiť príliš veľa vrstiev, aby som to videl, a to nebude trvať dlho akýmkoľvek spôsobom na moje vodovody.

* BONUS # 2 * TIP

Keď nosíte bielu vložku na vodorline, riadok svoju čiarujte s vašou bieli ceruzkou pred sledovaním maskary na vašich nižších rias (za predpokladu, že ste na sebe maskary), pretože ak začnete aplikovaním kabátu maskary prvý a nasledujúcimi Vaša biela čiara čiary po, budete spustiť riziko získania bielej vložky na korene vašich rias a zmiešané s vašou maskarou.

REKLAMA

Je to malý detail, ale ak ste lepkavá pre malé detaily, je to niečo, o čom myslieť.

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply