Nedeľa s kartami Mačka, Makeup, rovnako ako Charm Blog Mascot, Zv. 460

Náš Tabby bol v ohni dnes ráno! Verím, že niečo by malo mať prenikať cez noc … buď uličkou mačkou Jamboree, alebo prípadne zúriacou oslavou s regionálnou voľne žijúcich živočíchov. Neviem, ale záložky boli v plnom pohybe poofy-chvost, čo bolo neočakávané, pretože viete, že je typ kráľa kruhu. Skutočne nemá nič, čo dokázať, takže keď kontrolujeme komunitu počas našich ranných kôl, je to oveľa viac údržby. Sniff tento roh, skontrolujte ten roh. OK, všetko je Copacetic, avšak dnes bol plný na Orange Alert Tabby – Tail Poofed, obrovské skoky z obrubníkov, skvelé ponuky intenzívneho stenového čuchania.

Spýtal som sa ho, či sa obáva, rovnako ako on uviedol, že však z jeho telesného jazyka, verím, že môže byť trochu trochu nervózny … Avšak to nikdy nepripúšťal. Je to tak ďaleko z veľkej mačky.

REKLAMA

Chápem, že “chvost poof” sa očakáva, že bude signál, avšak druh túžby, že jeho chvost bol ten poofy po celú dobu, ako je fľaša čistý chvost. Verím, že by to bolo ďalšie rozkošné.

Oh, rovnako ako len môžem stavať – ​​bočná poznámka – že som chytil Connor kontrolovať jeho chrumkavé, dnes ráno, ako aj Tabs bol taký veľký súrodenec, že ​​sa na ňu ani naštvaný. Nechal ju nechať skontrolovať jeho jedlo.

Niektoré mačky sú majetkové, ale nie.

REKLAMA

Najlepšie mačacie.

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply