Produkt Shout-out: NARS Saint-Raphael Precision Liner

Poďme kreatívni.
OK, toto je jeden z tých off-etikety využíva výrobu make-upu, takže ak ste lepkavátka o iba využívaní produktov v spôsobe, že sú určené, možno budete chcieť pozrieť sa. Na sekundu.

Na druhej strane labky, ak ste k dispozícii experimentovať, objavil som extrémne efektívny farebný korektor úplne náhodou.

REKLAMA

Technicky, to nie je dohoda s produktom. Je to nepriehľadná matná pomarančová pera, NARS Precision Lif Liner v Saint-Raphael. Je to jeden z nových vložiek NARS.

Využíval som ho na farbu-korekciu vysušeného bývalého pupienok, ktorý je teraz fialový, rovnako ako to absolútne funguje.

Nebol by som ho využiť na kruhy nedostatočného oka, pretože je to pera ceruzkou, rovnako ako nechápem, či je to povolené na využitie vodovodných vedení alebo okolo očí všeobecne. Využijem ho na bradu, moje tváre, čelo, nos, ako aj po stranách mojich úst.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tu som ho využívať ako farebný korektor na bradu skryť Julian Pimple, ktorý ma stále trápi.

My (alebo I) môžeme skutočne hovoriť o farbe, ktorý opravuje celé hodiny. Verím, že je to fascinujúce, ale stručne zhrnúť (haha, veľa šťastia), oranžové farby-korekčné produkty sa zdajú zrušiť / neutralizovať fialové, rovnako ako modré odtiene, pretože oranžová, rovnako ako fialová sedieť od seba navzájom na farbu Koleso, kde sa navzájom pozerajú dole 24/7, hodiť tieň, ako aj navzájom si navzájom poskytovať zlé oko …

Typicky by ste aplikovali oranžové farebné korekcie na fialových oblastiach, potom vrstvu korektor alebo základ na vrchole.

Pred strelou: Julian Pimple sa so mnou spotrebuje …
Nazýva sa make-up zlepšiť, rovnako ako som do toho.

Kde sú Ya, Julian?
Saint-Raphael je tak veľký pri skrytí tmavých fialových oblastí, pretože je to úplne nepriehľadné. Kreslujem tenkú vrstvu priamo na vrchole Julian Pimple, s využitím najmenšieho množstva výrobku, ktorý môžem zhromaždiť, ktorý som potom nastavený s Smidgenom priesvitného prášku, aby som to zablokoval.

A áno, verím, že ste absolútne požiadali prášok, pretože ak sa vyhnete tomu, oranžový korektor môže krvácať do vášho základu alebo korektor, čím sa čúti oveľa väčší záujem o to, čo sa snažíte skryť.

Povedzte, čo?! VIEM. Áno, nikdy sa nevyhýbam prášku, keď som využijem farebné korektory. Je to rozhodujúce.

REKLAMA

Táto špecifická pera ceruzka je tá, ktorú používam pre tento trik, avšak iné oranžové pery ceruzky musia fungovať. To je mäkké, ako aj krémová, takže to, takže sa rozširuje pozdĺž pokožky, ako aj je to jednoduché, aby perie z okrajov. Páči sa mi to tak presne, ako je pigmentovaný, ako aj nepriehľadný. Je to 24 dolárov, ako aj teraz môžete objaviť teraz v NARS dlhodobej zberu.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply