Drahý Tabby …

Najlepší dobrý priatelia navždy
Niekedy, keď je obchodník Joe je mimo jednej veci, ktorú túžim (hovorím o tebe, mierne solené zmrazené edamame!), Rovnako ako dieťa kričal, ako aj kickingové dvere celé hodiny, rovnako ako ja ” m, pretože je to 4 hod Rovnako ako som nedosiahol nič na mojom zozname úloh, ako aj slzy v mojich očiach, ale nechcem plakať, pretože som si ešte nevybral fotografie môjho make-upu, as No, ako som pľuvať kliatby v mojom počítači, aj keď som ten, kto neúmyselne klikol na bit red dot thingy, že zatvorené chróm, karty bude hop na mojom stole, rovnako ako hlava zadok mojej tváre.

Rovnako ako to, že môžem znova dýchať …

REKLAMA

Rovnako ako tabby lekár, ktorý presne chápe, čo jeho klient potrebuje, kopuje svoje PURR zariadenie na vysoké prevodové svetlo. Zhlbím sa dych, potom iná, rovnako ako pochovať moju zaoberať sa v jeho kožušine. Je to ako keby som telepeticky hovoril, že všetko bude v poriadku. Je to v poriadku, dievča. Dr. Tabs to urobí lepšie. ?

The Dear Tabby Tee, $ 29 na Connorclaire.com

REKLAMA

Toto tee mi pripomína karty, rovnako ako keby akýkoľvek typ mačacie mohol oceniť mačaciu, ktorá používa ružové okuliare Polka-Dot, mohol.

Vaša priateľská komunita karby,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply