Mac Unduspols Heroes: Mineralsi Foundation / Loose

Vážne, aký rozdiel 10-minútový make-up môže urobiť!
Tento prášok je So. Dang. Dobrý.

Nemyslím si, že je to ako všeobecné legendárny ako Mac mineralizovať prirodzené prirodzené, pretože to je len … No, to točí mimo boxov, rovnako ako ja nechodím tam ešte raz, pretože chápem, že hovorím o všetkom, čas, Takže vás opäť nedám. Mineralizovať nadácie / voľné dodávky oveľa viac ochrany ako mac vedľa ničoho, rovnako ako mac blot, avšak menej ako Mac Studio Oprava voľná. V podstate má presne to isté nádherné “Vaša koža, ale lepšia” mana, ktorá mineralizovať prirodzené prirodzené, však s tým, že je to oveľa viac pokrytia.

REKLAMA

Čo je to unsung makeup hrdina? Pre mňa je to často podceňovaný make-up Morsel, dlhodobý zberný produkt, ktorý skúmavky pod radarovou obrazovkou mnohých make-up nadšencov, ale pravidelne na báze skarní môj svet. Dlhodobé bežecké série Nehanderov má niekoľko mojich obľúbených.

-> Úžasné, keď požiadate o rýchlu základňu
NIKDY NEKAJTE TAKE-Y, NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY nadmerne lesklým alebo nadmerným matným, je to fenomenálny na kontrolu oleja (hoci, aj keď máte v polovici ranná, budete s najväčšou pravdepodobnosťou urobiť oveľa lepšie, ak budete používať niečo ako mac blot namiesto toho). Primárny rozdiel medzi mineralizáciou nadácie / voľne, ako aj MSF Natural je úroveň pokrytia, pretože voľná verzia je priamočiahne stredné pokrytie, rovnako ako lisovaná verzia je shearter, avšak stále vytvárajú toľko ako médium.

Technicky, je to základ, rovnako ako môžete nosiť sám, čo je naozaj užitočné pre rýchle make-up vyzerá, ale ja som tiež verím, že to vyzerá očarujúce na vrchole číry odtieň alebo BB alebo CCC krém.

Chcel by som mineralizovať nadáciu / stratiť ešte oveľa viac, ak by to nebolo ponúknuté len v siedmich bizardne rozložených odtieňoch. Je to len tak … MSF Natural je k dispozícii v 17 odtieňoch, takže čo je ponuka len s sedem odtieňov mineralizácie nadácie / voľné? Rovnako ako kroky medzi odtieňmi nie sú pre mňa absolútne zmysel. Som Mac NC42, ako aj nosiť médium hlboké, avšak ďalší tmavší odtieň, stredne tmavé, je ako tri odtiene tmavšie, ako aj neuveriteľne oranžové.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Nechápem to, dúfam, že zistíte zápas, pretože ak áno, verím, že budete v láske.

Nosenie Chanel Les Béges Zdravá žiara Prírodné EYEHADOW palety, mac kávovar, mac zázcovo červenať, mac vintage matte tekutý lipcolour v spálení korenie, rovnako ako mac dazzleglass v mandarine tropica

To má len dostatočnú ochranu pre veľa situácií, rovnako ako to nikdy nevyzerá hrubé alebo nepochybne práškové, aj keď sa dotknete počas celého dňa.

To povedal, ak si to vezmete s vami na touch-ups, budete s najväčšou pravdepodobnosťou chcieť preniesť trochu na menšiu poháru pre cestovanie, pretože obal je bolesť v butt-tooski. Rovnako ako čokoľvek, čo robíte, neťahajte nálepku, ktorá pokrýva otvory na Sifter celú metódu späť, pretože ak robíte, dostanete prášok okolo miesta, keď otvoríte nádobu. Buď poke niekoľko malých otvorov s nálepkou s bezpečnostným kolíkom, alebo ho vytiahnite späť len malý kúsok (to je to, čo robím). Táto metóda si môžete trochu klepnúť na vnútornej strane veka, rovnako ako vyzdvihnúť len to, čo ste odtiaľto požiadali o čistenie alebo špongiu.

Neodstraňujte túto nálepku celú cestu!

REKLAMA

Mám combo suchú / mastnú pleť, ako aj občasné breakouts, rovnako ako som skontroloval veľa hodnotení ľuďmi s citlivou pokožkou, ktorá tiež skutočne takto, pretože to tiež nerobí ich breakouts horšie.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Published by bzwqs

Leave a Reply