Čerstvý piatok: Táto značka K-Beauty je všetko o odvolanie veľkosti Bite

niekoľko kusov z Kaja, novej K-Beauty Line Gaury v partnerstve so Sephora

“Fresh Friday” je nová séria MBB, kde sa pozrieme na produkty z novej odvolacej značky (a profesionálne značky, ktoré sú pre mňa nové). Poďme nájsť nové make-up!

DVOJOVACÍCH TLAČOVÝCH ŽIVOTNÝCH CONTROVNÍKOV:

Takže … keď urobil 7:30 p.M. skončil byť neskoro pre mňa? Keďže prisahám, 7:30 je teraz nová polnoc. Keď hodiny zasiahne 7:30, obrátim sa na tekvicu!

Som jediná osoba, ktorá predpokladala, že keďže odvolanie KAJA sa vzťahuje na svoje výrobky ako “Bite veľkosti”, že by boli teety, rovnako ako malé na cestovanie?

Od Sephora:

“Vyrábame odvolanie veľkosti Bite balené s kórejským postupom, že keď zažívate, budete chcieť zdieľať. Je to balenie ako krásne na vonkajšej strane, pretože náš produkt je na vnútornej strane – cítiť dobré vzorce vyrobené každého, všetky typy pleti, ako aj tóny pleti. ”

Ako rozkošný je tento riadok? Verím, že ich háčik na kúsky je však trochu mätúci, vzhľadom na to, že všetko vyzerá celkom plné osobne.

Krása Bento Bouncy Shimmer Eyeshadow Trio v opekanom karameli
Kaja je nová kórejská výzva, ktorá bola zavedená posledná (to?) Jeseň výlučne na Sephora, rovnako ako tu je zábavná pravda pre YA: Zdá sa, že Kaja označuje “Poďme” v Kóresku!

Mochi pop skákačka červenať v atmosfére
Značka má vibráciu mlieko-stretnutia-lesklejšia atmosféra, s štipkou, rovnako riešená roztomilosťou, rovnako ako aj keď je slušné pomocné oko, tvár, ako aj produkty na pery, spravodlivo minimalistická línia, keď sa týka založenia … v Ďalšie slová, nebudete sa objavovať 20 miliónov základných odtieňov A La Fenty Tu. Na riešenie make-upu majú jeden základný náter, jeden farebný korektor, ako aj hrsť korektorov.

YUP, to je to! Žiadny prášok alebo nič iné.

Myšlienka je čerstvým tváre, odvetľový tón pokožky s bozkom farby, ako aj lesk na viečka, tváre, ako aj pery.

Absolútne sa cítim, že je to riadok, ktorý skosie na mladšieho make-upu davu, ako sú dospievajúci, rovnako ako skoro 20-niekedy, Avšak, aj keď je to metóda mimo vašej vekovej skupiny (Ahoj, Me), to môže byť zábavné, rýchle, rovnako ako nádherné Pre Quickie vyzerá … čo je každý deň môjho života v poslednej dobe, ha!

Cheecky Stamp Blendble Brush In Bossy
Standout: Cushy Vibe High-pigmentové škvrny

Skontroloval som niekoľko výrobkov tak ďaleko, rovnako ako som vykopať miesta na pery ($ 18). Sú naozaj dobré. Prichádzajú päť silných farieb (modro-červená, víno, mauve, slivka, ako aj fialová), rovnako ako majú svetlo šľahačnú štruktúru, ktorá klzuje ideálne cez pery.

Nenechajte sa zmiasť podľa pravdy, že sa cítia svetlo ako perie, pretože vydržia dlho. Dal som šifón (malinový odtieň) na mojich perách v dopoludňajších hodinách niekoľko dní späť, veril by som, že by som požiadal o opätovné po obede, avšak po dvoch šálkoch kávy, tri okuliare (OK, oveľa viac ako džbány) vody, občerstvenia Rovnako ako obed, zostal na mojich perách, rovnako ako aj naďalej trvať prakticky celý deň.

Vysub zhora zhora: Malá NAP Zjasňovač, NEZAMESTNANOSTI NEZAMESTNANOSTI, KONTROLY, BOSY BLICHNY, ŽIVOTNOSTI, ŽIVOTNOSTI ZVEREJNOSŤ, OSTATNÉHO CARAMELOVÉHO OČAKU; Cushy Vibe Vysoké pigmentové škvrny v hodvábnom rúchu, šifón, rovnako ako zamat, ako aj 2’s business nude rúž & vložka duo v púšti ruže
Tiež stojí za váš čas: mochi pop skákať červenať

Krém-to-práškové červenačky (19 dolárov každý) sú podobne stojí, pretože sú ako oveľa ekonomickejšie Chanel Joues Kontraste červenať. Používam atmosféru, ružový odtieň podobný Chanel Ružovému výbuchu, ako aj to, že je to ohromujúce rozprávkové semi-transparentnosť, že budete objaviť na Chanel.

Dovoľte mi uviesť na miliónty čas, že číry červenať, nie je chudobná vec, najmä ak nechcete stráviť Hella dni miešania z hrán, a / alebo váš maximálny make-up v živote chodí s klaunovými lícami .

Take-Home Hlásenie: Tieto vyzerajú extrémne prirodzené na koži, nezdajú sa nepochybne práškové, rovnako ako sú tiež dlhotrvajúce.

Používam opekané karamelové očné tiene Trio na mojich viečkach, Bossy, rovnako ako Životné prostredie červenať na tvári, rovnako ako púšť zvýšený rúž, ako aj vložku na mojich perách. Pod mojimi očami je mačací zdvihák s neuskutočňovaním korektora v nádhernom Toast. On my face, I’m using the Blur decrease primer as well as Don’t clear up Concealer in Candied Ginger.
Ale presne čo sa týka týchto krémových pečiatok?

Kaja je vankúš červenať sú mimoriadne roztomilé; Poskytnem im to. Každá červenanie má pečiatku v tvare srdca v uzávere, ktoré sa ponoríte do vankúš, pečiatka na tvári, ako aj zmes.

Zábava! Páči sa mi to na holé kožu, pretože, rovnako ako Mochi červenať, je to číra, rovnako ako umožňuje mojej pokožke nahliadnuť. however when I wear it on top of foundation or concealer, it breaks up my deal with makeup… I don’t wear it often, although you’d believe I would since it feels extremely silicone-y as well as slippery to the touch. Plus, it blurs pores like a mofo.

A few quick evaluations of the rest of the things I’ve tried …

Blur znižuje bezdôdzok primér (22 dolárov): veľmi málo pórovitých oblastí, cíti sa ľahký, nie extrémne hydratačný, dewy povrch

Mačka NAP pod očami Zjasňovač ($ 19): neodstráni do jemných línií, je k dispozícii len v jednom odtieňi (broskyň), ktoré môžu byť tak dobre tmavé pre ľahšie tóny pleti

NEPOUŽÍVAJTE COMPORTER (19 USD): DEMI-MATTE FINISH, Ľahký, rovnako ako veľmi pigmentované ako metropolitný rozpadať nahé korektory; Veľká farebná voľba pre typy pleti so žltými podtómi

2’s Business Nude Ripstick & Liner Duo ($ 16): Hladký, pigmentovaný, neodstráni do jemných línií

Krása Bento Bouncy Shimmer Eyeshadow Trio (21 dolárov): Glittery, rovnako ako Frosty s vynikajúcou ponukou Fallout

Verím, že Kaja je mladá, zábavná make-up linka pre ľudí, ktorí sa radi používajú odvetľové, veľmi malé riešenie výrobkov, ako aj skvelé ponuky lesku, ako aj farby.

REKLAMA

Oh! – ako aj absolútne kontrolovať škvrny na pery!

REKLAMA

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

P.S. TGIF.

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply