Ako mladý je príliš mladý na vosk, vlákno alebo pluck?

Biely hrnček na vrchole: My horný okraj, ak zostane na vlastné zariadenia
Druhý deň na Facebook Group i patrím, niekto požiadal o odporúčania pre kozmetický salón voskovanie pre jej školskú dcéru. Povedala, že jej dcéra bola škádlená a šikanovaná v škole, aby mala vlasy tela.

Zo zvuku som sa zhromaždil, že jej dcéra bola stále dieťa, niekde medzi 10-12.

REKLAMA

GRRR! ? Len ma tak nahnevala. Prečo by sa mal stať kachárov mladého dievčaťa problémom medzi jej rovesníkmi? Myslím, že som zabudol, ako by mali byť drobné a naznačujúce deti.

Je to zvláštne pre mňa, aby som si myslel, že základná škola dievčatá by sa dokonca zaujímalo, ale moje detstvo bolo už dávno. Možno si spomínam na svet tak, ako chcem, aby bol oveľa viac než spôsob, akým to bolo, ale ja som si spomenul, že je oveľa viac záujem o prezeranie karikatúry a čítanie Sweet Valley High Books v tom veku, ako som bol s tela vlasy .

Nepamätám si, že je znepokojený odstránením tela, kým som nebol aspoň 13 … to je, keď som začal holenie nohy, ktoré sa stalo, potom, pretože niekto v mojej triede si to ukázal na jeden deň, keď som mal na sebe šortky (” Zabudnite na oholenie? “).

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Bol som zadržaný.

Nezačal som voskovanie mojich horných periem vlasov alebo trhať moje obočie, aj keď, až kým sa vysoká škola … možno by som mal začať skôr, lol. Vážne, aj keď, ak sa pozorne pozeráte na fotky dievčat v mojej vysokej škole triede ročenka, polovica z nás mala jemnú vrstvu fuzz na našej hornej pery, a mnoho (ak nie všetci) dievčat, ktoré som vedel, že mal prírodné obočie .

Teraz je to iný svet …

Späť na túto facebookovú skupinu – v reakcii na žalobný dôvod tejto matky, mnohí ľudia dali odporúčania, a pomerne niekoľko matiek povedal, že akonáhle začnú brať svoje deti na krása salóny na voskovanie, závitov, šklbanie a dostať fuzz-free, ich deti boli veľa šťastnejší a oveľa si istý, a určite to vidím. Hovoriť za seba, cítim sa oveľa lepší po tom, čo sa situácia v tela vyriešila.

Svet je iným miestom, ako to bolo pred tridsiatimi rokmi. Alebo je to? Zdá sa, že to nejakým spôsobom.

REKLAMA

Co si myslis? Existuje taká vec ako je príliš mladá na vosku, vlákno alebo pluck?

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply