Make-up a Charm Blog Blog Pondelok Ankety, Vol. 354

Make-up a Charm Blog Blog Monday Anketa pre 5. januára 2015
Možno by ste sa zaujímali, “čo je to, čo v tanácii je tento pondelok hlasom ??

No, to nie je presne anketa. Je to oveľa viac z neustále sa vyvíjajúcej (devolving?), Trochu náhodný zoznam otázok, ktoré som odkázal na čitateľov každý pondelok ráno za posledných sedem rokov. (Je to ako Kickstart pre váš mozog.) Vždy som potešil čítanie vašich odpovedí v komentároch, a dúfam, že ste potešili v čítaní bane.

Cestovali ste niekedy z krajiny pre prácu?
Dvojstôležitými časmi, mám. Príležitostne budem cestovať za veci súvisiace s blogom, ale sú vždy veľmi rýchle obrat, ako keby ste poznali, doslova lietali a lietali von, takže nemusím stráviť veľa času robiť dovolenku-y veci, ale Je to vždy vzrušujúce.

Rovnako ako pred niekoľkými rokmi som išiel do Milána pre Fashion Week a pokrýval Show Dolce & Gabbana. Bola som najkratšia osoba v izbe Backstage s Pat McGrath!

Tiež som išiel do Toronta, aby som navštívil Esthee Lauder Nemôžem-pamätať-the-Name Research Labs, a to bolo veľmi cool.

CAPE: A ROUND ALEBO A NEBUDETE?
Možno som len nenašiel najlepší kapely … Ale pre mňa sa cítim, že sú to nie, pretože som sotva 5’1 “vysoký a plášte ma vyzerajú, že som sa utopil v materiáli.

Ale ak som niekedy našiel “najlepšie mys,” by som to považoval za to.

Kto je ten, ktorý text, ktorý najviac text?
Podpodivne dosť, je to môj starý priateľ priateľ Neiman, a to je vždy nezmyselné veci, typicky obrázky jedla. Ako včera som mu poslal obrázok brokolice a zemiaky Frittata, ktoré som urobil.

Myslím, že je to preto, že sme boli potravinami / diétmi, keď sme spolupracovali v San Franciscu a hovorili by sme o cvičení a jesť šaláty, takže teraz sme si každý ďalší fotky jedla.

Ako to robí vaša koža táto zima?
Bolo to veľmi fussy, ale bolo to v poriadku až do Vianoc, keď sme na niekoľko dní opustili zátoku a odišli na sever, aby sme sa prihlásili v blízkosti hraníc Oregon. Je tam šialený suchý, takže som sa začal čudovať.

Myslím, že je to tiež preto, že som jedol veci, ktoré nie je zvyčajne jesť, ako oveľa oveľa viac vyprážané potraviny a sladké potraviny.

Takže teraz moja koža Hella suchá, a mám trochu breakout, ale bude to v poriadku v mesiaci, alebo ak som dobrý na prezeranie toho, čo som jesť a začať cvičiť znova.

Aká je najočakávanejšia vec, ktorú ste sa naučili v minulom roku?
Pravdepodobne to, že nemusím dať tonu vecí v mojom obočí, aby boli vyzerať ako svieža a veľké a huňaté, ako sa mi páči.

Pozerám sa späť na moje obočie a ako som ich robil pred rokom, keď som v nich zamiloval veľa prášku, pretože som sa cítil, ako som musel, ale teraz som len použiť dve veci: obočie ceruzku a obočie gél A to je to pre ten istý lush vzhľad.

REKLAMA

Si na rade. Stačí skopírovať a prilepiť nasledujúce otázky do komentára s odpoveďami s odpoveďami. Teším sa na čítanie ’em!

1. Cestovali ste niekedy z krajiny pre prácu?
2. CEPES: A ROUND ALEBO A NEBUDETE?
3. Kto je ten, ktorý najviac text?
4. Ako to robí vaša koža tejto zimy?
5. Aká je tá najočakávanejšia vec, ktorú ste sa v minulom roku dozvedeli o make-upu?

REKLAMA

Ako to ide, môj priateľ? Dúfam, že váš týždeň vystúpil na dobrý štart. Išiel som von na trhliny svitania dnes ráno na rýchlu šálku kávy a raňajkový sendvič z Panera, a tam bolo veľa premávky znova, takže to vyzerá, že sviatky sú oficiálne nad …

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply