Sponzorované: Uspokojiť Rimmel London’s Genuine Life Dounge Agent

Advertoriáls, ako je tento, vám dajú moji sponzori. Sú dôkladne vybraní na základe toho, čo verím, že sa vám môže páčiť; Táto publikácia však sponzor úplne napísala.

Priniesol vám Rimmel London

REKLAMA

Elizabeth Fraley má tajomstvo. Môžete dokonca uviesť, že žije dva životy, rovnako ako každý nie je skratka veľkolepým. Po dni Elizabeth pracuje smerom k jej absolventom titulu v neurovedstve, avšak v noci sa stane Liz bity – expertný aerialista, ako aj výkonný umelec. Pozastavený vo vzduchu, Liz dokončí úžasné manévre na hodváb, čo dokazuje jej úžasnú fyzickú silu. Jej mentálna výdrž je však podobne jedinečná, pretože pokračuje vo svojom vzdelaní, aby sa jej magisterský titul.

REKLAMA

Rovnako ako akýkoľvek typ skvelého agenta, Liz má trik zbraň. Rimmel London’s Wonder’lash Mascara s Argan Oil Listy Lashes Feeling Conditioned, definovaný, ako aj hladký. Ultra-Flex Mascara Clean Hugs Rashes od koreňa až po špičku. Či už je v laboratóriu, alebo vo vzduchu, nový prielomový vzorec s arganovým olejom opúšťa jej riasy hladké, rovnako ako hladké, alebo silné, rovnako ako krásne. Žiadne zhluky. Žiadne vločky.

Navštívte RIMMEL LONDON, rovnako ako dodržiavajte Rimmel London na Instagram, ako aj Twitter pre inšpiráciu, vyzerá, rovnako ako viac!

Published by bzwqs

Leave a Reply