5 Gnarly Nail Products pre LAKQUER LOVERY

Je to vždy dobré mať nejaké “dobré mať okolo” produktov, ako sú tieto piatich produktov na nechty pre milovníkov laku. Milujem ich všetkých!

1. Crystal File ($ 16.50)

Nerobím si srandu; Mal som tento rovnaký krištáľový súbor na nechty Tek (16,50 dolárov), pretože oh … je to aspoň 2002.

REKLAMA

To isté.

Kúpil som si ju pred vydaním v čistom obchode krásy v centre Embarcadero v SF … Stále si pamätám na deň, pretože som išiel a požiadal predajcu, aby som odporučil “Najstarší zatratený nechtový súbor”, a odporučili tento jeden. A aj keď ma to prakticky zabil v čase, aby som však zaplatil veľa, čo som zaplatil (si nemôže spomenúť, koľko to bolo), mám to tak, pretože povedala, že to bude trvať večne.

A viete, čo? Možno bola pravda, pretože o 13 rokov neskôr je to ešte doin ‘v poriadku.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Príďte Z-DAY / ZOMBIE APOCALYPSE TIMA, Toto je klinecový súbor, ktorým sa so mnou prinášam na ceste, a nie len na podanie mojich nechtov – aj keď vážne, čo ešte budem robiť s mojím prestojom? Nebudeme mať internet – ale aj preto, že by to urobilo rozprávkové zombie-bojové núdzové SHIV.

Niektoré krištáľové nechty súbory opotrebovávajú, ale nechty tek zostáva drsné. To naozaj vyhladzuje hrany mojich nechtov a neopustí ich zubatý. Láska. To.

Je k dispozícii teraz online a v Ulta obchodoch a salóny za približne 16,50 dolárov.

2. CND SOLAR SOLAR OILOVANIE A KUTICKÝ PODMIENKY ($ 11.50)

Som tak venovaný CND Solárnym olejom ($ 11.50), že držím jednu fľašu na mojom pracovnom stole a ďalšiu fľašu na mojom nočnom stolíku mojou posteľou.

‘Tis môj džem.

Kondicionér pre nechty a kutikuly, obsahuje sladký mandľový olej, jojobový olej a ryžový olej. Potiahnem ho na svoje kutikuly, a potom ho masáž, niekoľkokrát po celý deň a potom znova v noci.

Udržiava moje nechty pekné a mäkké a všeobecne menej otrhané.

Je k dispozícii teraz online a na salónoch, drogériách a ULTA za približne 11,50 dolárov.

3. esie prirodzene čistý čistenie nechtov leštidlo odstraňovač ($ 16)

Používam Essie prirodzene čistiť čistenie nechtov leštičky odstraňovač ($ 16) celé roky, a tam je vždy fľaša niekde v mojej kúpeľni.

Pre mňa si myslím, že je to najlepší odstraňovač laku na nechty, pretože odstraňuje všetko, z najmodernejších passelov až po najhlbšie, najbohatšie červené, blues, slivky a dokonca aj čierne odtiene a robí to tak rýchlo. Môžem odstrániť všetky poľské z všetkých mojich prstov s jedným nasýteným bavlneným podložkou.

Je to tiež ťažké zvládnuť lesklé lechy, ale to trvá trochu viac práce – žiadne prekvapenie. Viete, ako je s lesklými … môžu byť veľká bolesť v zadku! Prirodzene čistý stále dostane prácu, ale niekedy to bude trvať dve alebo tri namočené bavlnené podložku.

Rýchly tip pre vaše tipy: Pravdepodobne ste to už predtým počuli, ale je to zvyčajne ľahšie odstrániť svoje lak na nechty hneď po vystúpení z kúpeľa alebo sprchu.

Táto vec má tiež vôňu, a ja sa mi to páči, ktoré viem, že je divné … pretože odstraňovače lakov na nechty sú zvyčajne super smrady, ale tento jeden vonia ako detský prášok.

Je k dispozícii teraz online a na salóny a ULTA za približne 16 USD.

4. OPI Drip dry Lacquer drying drops ($13.50)

About a billion years ago, a manicurist recommended these to me while I was getting my nails done. They’re the OPI Drip dry Lacquer drying drops ($13.50), and I’ve been using them ever since.

When you apply one or two drops of the liquid on top of your topcoat while it’s wet, it speeds up the drying time. When I use it, my nails are usually completely dry in about five minutes.

Um…I’d still try not to bump into anything for a little longer than five minutes after you use them, though, because you can still end up with small nicks on your nails… I try to be careful like a nails ninja for a good half an hour after I use them.

They’re available now online and at salons and Ulta for about $13.50.

5. OPI top coat ($9.49)

Ah, the Old Faithful of top coats… OPI top coat never lets me down.

I love that wide brush, the shiny finish and the sturdy formula. This one’s an oldie but a goodie, and a terrific thing to have in your nail supply stash.

REKLAMA

It’s available now online and at salons, Ulta and Sally Beauty…and pretty much everywhere else for about $9.50.

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Published by bzwqs

Categories: Uncategorized

Leave a Reply