Produktový reflektor: Mac prášok Kiss Eye Shadow

Sú to fantastické!
Mac musí urobiť tento prášok bozk matné očné tiene už dlhodobo. Poď, Mac! Dooo to! Urobte naše životy trochu jednoduchšie. ?

Ak máte radi ultra-zmiešané, rozmazané, rovnako ako fúkané očné tiene, rovnako ako ja, práškové bozky vás tam dostanú bez drámy. Sú mimoriadne pigmentované, pre jednu vec. Dvaja, aplikujú sa na najtenších, najhladších vrstvách, ktoré si možno predstaviť, takže vyzerajú, rovnako ako pocit perfektnej váhe na vašich viečkach. V rovnakom čase sú neuveriteľne nasýtené, čo je trochu bláznivé!

REKLAMA

Aj keď nemusíte veľmi využiť, ak áno, stále nebudú vyzerať robustné. Je to fascinujúce. Mac musel prideliť tím “A”, keď ich varili v laboratóriu.

NC42 v Mac
Mnohé matné práškové tiene vyzerajú hustá, rovnako ako tkanina na mojich viečkach (dostal nejakú jemnú čiaru akcie!), Obzvlášť keď som rozvíjať vrstvy, ale nie tieto. Práškové bozky absolútne nezvyšujú moje jemné línie.

Samozrejme, že sú niektoré šialené farby, samozrejme, pretože je to Mac, koniec koncov, Avšak až do denného pracovného farieb, som miloval, čo scéna, matná v polovici tónovaná teplá hnedá, ktorá sa javí ako kríž medzi mäkkou hnedou, ako aj SOBA s možno náznak dieťaťa. Páči sa mi to, že som si z mne vrhl beige. Verím, že je to očarujúce veko tieň, alebo pozdĺž obočie kosti ako jemný vrchol. Tiež tmavá čokoláda hnedá poskytnúť glam je trochu trochu ako Brun.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Pokiaľ ide o iné významné odtiene, nenechajte sa vystrašiť z venovaných chilli (I bol!) Keďže to vyzerá tak načervenalé, ako aj oranžové hnedé. Udržujte otvorenú myseľ, pretože je prekvapivo nositeľná na viečkach.

Používam venovaný chilli!
MAC ich predáva v obaloch za 20 dolárov každý, ako aj ako holé panvice sans balenie pre deväť dolárov (!).

Mac zvyčajne neponúka obidva voľby pre každú spustenie leánu, takže “kozmetika konšpiračnosť teória Karen” myslí, “To musí byť indikácia, že sa týkajú dlhodobého riadku!”

Dúfam, že od neutrálne, najmä, sú fan-frickin’-castic, najmä ak ste fanúšikom matných očných tieňov, o ktorých rozumiete, som.

Prsty, ako aj nohové stravovanie idú trvalé. Ahoj, ak sa môže vyskytnúť na hrnci na farby (pamätajte ich z FAFI, starej školy?!, Ako aj v dodatočných dimenziách z vodného vodného vody, domnievam sa, že to môže nastať pre tieto zlé gals.

REKLAMA

Dovoľte nám, aby sme to boli, rovnako ako manifest, že ideálne teraz! ?

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Published by bzwqs

Leave a Reply